Gehakt h.o.h. | kilo | € 7,95 |
Rundergehakt | kilo | € 8,95 |
Schenkel / staart | kilo | € 8,95 |
Runderworst | kilo | € 9,95 |
"Riek`s Balkenbrij | kilo | € 7,50/8,50 |
Leverworst fijn/grof | kilo | € 8,95/9,95 |
Klapstuk/Stooflappen | kilo | € 8,25 |
Hamburgers | kilo | € 9,95 |
Rundervinken | kilo | € 12,50 |
Soep/Bouillonvlees | kilo | € 8,50 |
Tong/Lever | kilo | € 8,95 |
Boerengehaktbal (voorgegaard) | kilo | € 10,50 |
Soepballetjes | kilo | € 11,95 |
Hacheevlees | kilo | € 11,50 |
Tartaar | kilo | € 11,50 |
Riblappen | kilo | € 12,95 |
Braadvlees | kilo | € 11,50 |
Runderreepjes | kilo | € 12,95/13.95 |
Poulet | kilo | € 13,- |
Flank steak / Bavette | kilo | € 13,- |
Runderlappen | kilo | € 13,50 |
Rosbief | kilo | € 16,50 |
Runderschnitzels | kilo | € 15,50 |
Sucadelappen | kilo | € 15,- |
Lendebraadvlees | kilo | € 13,50 |
Duitse biefstuk | kilo | € 13,50 |
Biefstuk | kilo | € 17,95 |
Kogelbiefstuk | kilo | € 23,50 |
Lende/stoofrollade | kilo | € 16,95 |
Entrecôte/Ribeye | kilo | € 18,95 |
Staartstuk | kilo | € 22,95 |
Tomahawk/côte de boeuff | Kilo | € 25,- |
Runderrookworst per 2 stuks | stuk | € 4,- € 7,50 |
Nagelhout | kilo | € 45,- |
Haasbiefstuk | kilo | € 32,50 |
T-bonesteak | kilo | € 20,50 |
Filet American | kilo | € 14,95 |
Op ons bedrijf worden runderen gehouden van het Franse Montbéliarde ras.
Voor dit ras is gekozen omdat ze goede melk- en vleesproduktie eigenschappen hebben (dubbeldoel).
Het vlees is van zeer goede kwaliteit en niet te vergeten goed van smaak.
De smaak komt ook van het soort voeding dat ze krijgen , doordat de Montbéliarde koe het beste groeit van een sober rantsoen , komt dit de smaak van het vlees ten goede.
Onze koeien/stieren die voor het vlees worden gehouden krijgen zeer weinig tot geen krachtvoer.
Het voer voor deze koeien/stieren bestaat uit (beheers)grassen , mais en granenals gehele plantsillage.
De melkkoeien krijgen gras, snijmais en krachtvoer.
Ons vlees is verpakt vanaf 250 gram.
Alles is verpakt op vleesschaaltjes, afgedekt met folie,
of vaccuum verpakt.
Ook is al ons vlees volgens de laatste richtlijnen geslacht en klaargemaakt.
Even een misverstand uit de wereld helpen!
Van rundvlees denken de meeste mensen dat het uren nodig heeft om te bereiden of gaar te krijgen.
Voor bepaalde delen is dat ook zo, maar ook rundvlees heeft het zgn. snelle vlees ( korte bereidingstijd)
o.a.
*runderworst
*schnitzels
*rundervinken
*tartaar
*biefstuk
*duitse biefstuk
*hamburgers
*enz.